NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Άδεια λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς -Τη Δευτέρα η επίσημη παράδοση των κερκίδων στο αθλητικό κοινό



Συνεπής στις δεσμεύσεις της για την ολοκλήρωση της αθλητικής υποδομής στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς η Δημοτική Αρχή υπό τον Δημήτρη Κυριακίδη προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες

νομιμοποιητικές διαδικασίες και παρεμβάσεις για τις κερκίδες και για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων με άμεση προοπτική τη φιλοξενία τοπικών πρωταθλημάτων και εθνικών διοργανώσεων και την διευκόλυνση της προπόνησης αθλητών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τον στίβο. 

Με απόφαση που υπογράφηκε σήμερα από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη χορηγείται άδεια λειτουργίας στην δημοτική αθλητική εγκατάσταση ‘’Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς’’ με δυνατότητα φιλοξενίας 400 θεατών στην ανατολική πλευρά και άλλων 1.560 θεατών στη δυτική του πλευρά.

Η αθλητική εγκατάσταση ανήκει στην κατηγορία Β2 υπαίθριες εγκαταστάσεις από 500 έως 5.000 θεατές όπου διεξάγονται αγώνες εθνικών κατηγοριών και θα χρησιμοποιείται για την προπόνηση αθλητών στα αθλήματα του ποδοσφαίρου και του στίβου.

Η άδεια λειτουργίας έχει τριετή ισχύ. 

Για την έκδοση της άδειας λειτουργίας στο Δημοτικό Στάδιο απαιτήθηκαν συμπληρωματικές τεχνικές εργασίες. Σε λιγότερο από τρεις μήνες περατώθηκαν με αυτεπιστασία από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών εργασίες τσιμεντόστρωσης στο διάδρομο της βάσης των κερκίδων, όπου τοποθετήθηκαν νέες σχάρες ομβρίων υδάτων, ενώ κατασκευάστηκαν νέοι χώροι υγιεινής για τους αθλητές με πρόβλεψη και για ΑμεΑ. 

Οι διαχωριστικές σκάλες βάφηκαν με μπλε χρώμα μαζί με την περίφραξη σε γκρίζα απόχρωση και την επέκταση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στις κερκίδες.  

Παράλληλα συντηρήθηκαν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ελήφθησαν όλα τα μέτρα πυροπροστασίας.

Την επίβλεψη των τεχνικών εργασιών είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Δόμησης Ανέστης Πογέλης με τη συνεργασία και τεχνική υποστήριξη του ειδικού συνεργάτη του Δήμου Κιλκίς, πολιτικού μηχανικού Γιώργου Γαβριηλίδη.

Αξίζει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς αποκτά άδεια δεκαεννέα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των κερκίδων, γι’ αυτό και 

η αδειοδότηση της αθλητικής εγκατάστασης προσλαμβάνει τον δέοντα εορταστικό τόνο.    

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης 

θα παραδώσει και επισήμως το έργο των κερκίδων στους πολίτες και στους αθλητές του Δήμου Κιλκίς.

Θα ακολουθήσουν φιλικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ των παλαιμάχων  Κιλκισιακού με την Α.Ε.Πολυκάστρου και της ομάδας των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ με τον Άρη.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου