NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ (ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ):


ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΗΡΧΕ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΥΠΗΡΧΕ ,  

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΥΠΗΡΧΕ;

Το όψιμο ενδιαφέρον του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ του Κιλκίς Πέτρου Παππά για τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Γ.Ν.Κιλκίς , μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά διότι , μας δίνεται η ευκαιρία να του θυμίσουμε ότι στο Ακτινολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Κιλκίς μέχρι το έτος 2015 προβλέπονταν πέντε (5) θέσεις ιατρών.


Το έτος 2015 επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, η τότε κυβέρνηση αντί να προκηρύξει τη θέση ιατρού ακτινοδιαγνώστη, την ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ. 
Έκτοτε το τμήμα λειτουργεί με τέσσερις ιατρούς που αντιστοιχούν στις τέσσερις θέσεις του Οργανισμού του Γ.Ν. Κιλκίς και οι οποίες είναι άπασες καλυμμένες. 
Αυτά δεν τα γνωρίζει ο κ. Παππάς; 
Εργαζόταν σε άλλο Νοσοκομείο; 
Έκανε μήπως κάποια παρέμβαση όσο ήταν εργαζόμενος στο Γ.Ν. Κιλκίς για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα; Τι προτεραιότητες είχε από την ημέρα που ήρθε στο Γ. Ν. Κιλκίς ο κ. Παππάς που σήμερα έχει αναλάβει τον ρόλο του μόνιμου κατηγόρου του Γ.Ν. Κιλκίς; 
Δεν θα ήθελε ο κ. Παππάς να πληροφορηθεί το κοινό, εκτός από τους συναδέλφους του που τον γνωρίζουν, ποιες δράσεις έκανε κατά την υπηρεσία του στο Γ.Ν. Κιλκίς; Διότι , όπως λέει και ο ίδιος, τα γεγονότα είναι γνωστά από χρόνια.
Σήμερα πού αποσκοπούν οι επανειλημμένες δημόσιες παρεμβάσεις του για τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου, με τις οποίες μάλιστα με πομπώδεις εκφράσεις σε δραματοποιημένο ύφος επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις και κλίμα πανικού; 
Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι επί κυβερνήσεως Ν.Δ. υπό την παρούσα διοίκη-ση  όλα τα περιστατικά που έχρηζαν εξέτασης στον αξονικό τομογράφο εξυπη-ρετήθηκαν άμεσα , ενδεικτικά δε αναφέρουμε, για να γνωρίζει και ο ίδιος, αν θέλει να γνωρίζει, αν όχι μάλλον ηθελημένα θέλει να αγνοεί, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στο Γ.Ν. Κιλκίς , το έτος 2022 έγιναν μόνο εφτά (7) διακομιδές σε Νοσοκο-μεία της Θεσσαλονίκης για εξέταση σε αξονικό τομογράφο, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Είναι προφανές ότι τον τελευταίο καιρό έχει τεθεί πάλι σε λειτουργία ο μηχανισμός προπαγάνδας και δυσφήμησης κατά του Γ.Ν. Κιλκίς, από παράγοντες που με κίβδηλο ενδιαφέρον, απόντες κατά τις δύσκολες εποχές της πανδημίας, προσπαθούν με προπαγανδιστικές τσιρίδες να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Τους υπενθυμίζουμε ότι στο Γ.Ν. Κιλκίς υπάρχουν υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις που κόντρα στην ακόρεστη κινδυνολογία και παραπληροφόρηση, θα συνεχίσουν να το στηρίζουν.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΗΝΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΕΕΠ  Ν.Δ  Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου