NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Επιτυχία σημείωσε ο χορός του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς


Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Θέατρο» στο Κιλκίς. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η

αίθουσα πλημμύρισε από κόσμο που διασκέδασε με παραδοσιακούς ρυθμούς με την ορχήστρα της «Μπάντα τέτοια» και της ποντιακής λύρας του Παναγιώτη Ηλιάδη.

Οι χορευτές του Λυκείου, Κιλκίς και Πολυκάστρου έσυραν το χορό και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στην υπέροχη αυτή βραδιά.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους τοπικούς άρχοντες, τον αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, τον δήμαρχο Κιλκίς, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, τους αντιδημάρχους Πολιτισμού και Τουρισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, τον  επικεφαλής του συνδυασμού “Νέο Κιλκίς”.

Τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων του Κιλκίς, Αργοναύτες, Άγιος Τρύφωνας, Θρακική Εστία και Μουσικού συλλόγου Κιλκίς και την πρόεδρο Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη που εκπροσώπησε τον πολιτιστικό σύλλογο Πολυκάστρου «Ευκράντη», για την τιμή που μας έκαναν.

Τους δωροθέτες που ενίσχυσαν με τις δωρεές τους τη λαχειοφόρο αγορά της βραδιάς.

Πάνω από όλους ευχαριστούμε τους χορευτές μας, όλων των τμημάτων του Λυκείου, που για ακόμη μία φορά στήριξαν τον ετήσιο χορό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου