NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Πρωτοφανείς εικόνες από Άννα Δημάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς



Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, βάλλεται και αμαυρώνεται για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία του από όλους τους αιρετούς του ‘’νέου Κιλκίς’’ με την ανεκτική τους στάση στις απρεπείς εκφράσεις που ξεστόμισε η δημοτική τους σύμβουλος Άννα Δημάκη πριν αποχωρήσει και αποβληθεί ταυτόχρονα από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.   

Η κυρία Δημάκη είναι το πρόσωπο των ημερών, όχι για κάποια εξαιρετική επίδοση, αλλά για την κάκιστη αυτοδιοικητική  διαγωγή που επέδειξε καθυβρίζοντας τον Δήμαρχο Κιλκίς ως γελοίο και ανόητο γιατί εθίγη επί προσωπικού από τη θέση που πήρε ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης για τον γενικότερο μαρασμό της υπαίθρου κατά την παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής την περίοδο 2019 – 2023.

Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δέχθηκε το αίτημα της τοποθέτησής της επί προσωπικού αξιολογώντας ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, η δημοτική σύμβουλος εξεμάνη και στην απάντησή της απασφάλισε καταφερόμενη με υβριστικές εκφράσεις εναντίον του Δημάρχου Κιλκίς.  Εν συνεχεία αποχώρησε και αν και απεβλήθη, επέστρεψε ωρυόμενη, όταν ζητήθηκε να αποδοκιμαστεί η ανάρμοστη συμπεριφορά της από τον αρχηγό της παράταξής της, λέγοντας ότι καθαρίζει μόνη της για τον εαυτό της.

Η απρεπής στάση της έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού με τον Αντιδήμαρχο Αλέκο Σημαιοφορίδη να τονίζει ότι  δεν μπορεί να εξομοιώνεται μια πολιτική τοποθέτηση με ύβρη και την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Γιαννακούλα – Ζιούτα να εκφράζει την λύπη της για την πρωτοφανή κακή εικόνα που δημιούργησε η κυρία Δημάκη ‘’Θλίβομαι για τις ύβρεις στο πρόσωπο του Δημάρχου. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, όχι δημοτικής συμβούλου, ούτε ανθρώπου’’ είπε.

Η συμπολίτευση ζήτησε να αποδοκιμαστεί η υβριστική συμπεριφορά της αποβληθείσας δημοτικής συμβούλου, η πρόταση όμως δεν έγινε δεκτή από την μείζονα αντιπολίτευση με το αιτιολογικό ότι είχε ήδη τιμωρηθεί με αποβολή. Με το να προσφέρει όμως κάλυψη στην υβρίστρια – δημοτική της σύμβουλο, σύσσωμη η μειοψηφία πέρασε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι κλείνει το μάτι στην αυθαιρεσία και υιοθετεί την ασέβεια στους θεσμούς.

 Ο συνδυασμός της ‘’Λαϊκής Συσπείρωσης’’, που πρόσκειται στο ΚΚΕ για το  θέμα της αποδοκιμασίας της υβριστικής συμπεριφοράς  κρύφτηκε πίσω από ένα άχρωμο παρών.

Η ένταση που επικράτησε από τα πρωτοφανή  συμβάντα σε συνδυασμό με την αντιδεοντολογική συμπεριφορά  της Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Χριστίνας Χρυσοχοϊδου, που θεώρησε ότι έπρεπε να επεκτείνει τα καθήκοντά της στη βιντεοσκόπηση, υποχρέωσαν σε δεκάλεπτη διακοπή το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κανένας από το συνδυασμό της μειοψηφίας δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι είναι μέρος της κρίσης που έχει δημιουργήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Την επιχείρηση κατάπτωσης των θεσμών επιβαρύνει, δυστυχώς, το γεγονός ότι το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου δεν χρησιμοποιείται υπέρ του πολίτη και του τόπου παρά ως εφαλτήριο για την εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και ρεβανσιστικών επιδιώξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου