NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Κ. Βιολιτζή με τον πρόεδρο της ΝΟ.ΔΕ και Δ.Κυριακίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Βιολιτζης Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Δ.Κυριακίδης
Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς συναντήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της νομαρχιακής κ.κ.Μ.Παπαδόπουλος και Ι.Λιναρδάκης με τον πρώην Πρόεδρο της Οργάνωσης υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κ.Βιολιτζή και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς υποστηριζόμενο από την ΝΔ κ. Δ.Κυριακίδη (συνάντηση που ζήτησε ο ίδιος ο κ.Βιολιτζής).

Η συνάντηση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική και συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα εκλογικά θέματα με ιδιαίτερη ασφαλώς βαρύτητα τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές  και  ευρωεκλογές.

Ο κ. Βιολιτζής συνεχάρη τον σημερινό Πρόεδρο ΝΟΔΕ κ. Παπαδόπουλο για την πορεία του κόμματος σε επίπεδο νομού μέχρι σήμερα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δ.Κυριακίδη στον οποίο δήλωσε με έμφαση ότι θα τον υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις γα να νικήσει και να εκλεγεί Δήμαρχος Κιλκίς.

Επίσης απευθυνόμενος προς τον νυν Πρόεδρο της νομαρχιακής τον ευχαρίστησε για την στήριξη που του παρείχε στις εκλογές του Επιμελητηρίου τις οποίες λίγο έλειψε να κερδίσει (παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχε στην διάθεση του ) και ζήτησε την υποστήριξη και του δικού του αγώνα στις περιφερειακές εκλογές.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019)

Στην Θεσσαλλονίκη θα βρεθεί αύριο Σάββατο ο Πρόεδρος Μ.Παπαδόπουλος και ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Ι.Λιναρδάκης επί τη ευκαιρία της συνόδου Προέδρων Β.Ελλάδος των νομαρχιακών οργανώσεων της ΝΔ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αστέρια Πανοράματος Θεσσαλονίκης και θα συζητηθούν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν εντός του 2019.

Στη σύνοδο θα προεδρεύσει ο Βουλευτής Α΄ Περιφερείας Θεσσαλονίκης κ. Κ.Γκιουλέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου