NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Στέλιος Πέτσας:Πρόκειται για μεγάλη κοινοβουλευτική νίκη!

 
Αποτέλεσμα εικόνας για Πέτσας

Αν σήμερα αγωνιζόμαστε ακόμη να βγούμε από την κρίση, αυτό οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στις πρόωρες εθνικές εκλογές που προκλήθηκαν με αφορμή την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. 
Οι λαϊκιστές - δύο φορές την τελευταία δεκαετία - εκμεταλλεύτηκαν το «γράμμα» του Συντάγματος για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας για να «ρίξουν» εκλεγμένες κυβερνήσεις στο μέσο της θητείας τους, κουρελιάζοντας το «πνεύμα» του. Υποσχέθηκαν «λεφτά υπάρχουν» και «σκίσιμο των Μνημονίων» για να πάρουν την ψήφο των Ελλήνων και τελικά, δυστυχώς, έφεραν τη χώρα πολύ πίσω.
Χθές κατά την δεύτερη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση επί των αναθεωρητέων διατάξεων του Συντάγματος, υπερψηφίστηκε ξανά το άρθρο 32 του Συντάγματος που αποσυνδέει την εκλογή Πρόεδρου Δημοκρατίας από τη διάλυση της Βουλής. 
Πρόκειται για μεγάλη κοινοβουλευτική νίκη!
Είναι το πρώτο, καλό, αισιόδοξο, νέο εδώ και χρόνια! Αίρει τη θεσμική αβεβαιότητα και υπό την προϋπόθεση της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη για την Ελλάδα και τις προοπτικές της. Η επόμενη κυβέρνηση - με τη στήριξη των Ελλήνων - του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει ένα ξεκάθαρο ορίζοντα τετραετίας για να εφαρμόσει το Σχέδιό της για να πάμε την Ελλάδα επιτέλους μπροστά!
Ναι, σήμερα μπορεί να αισιοδοξεί κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου