NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Μήνυμα ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας για τη νέα σχολική χρονιά
Mε την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς από την ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ εκδόθηκε το ακόλουθο μήνυμα:
Κυρίες/Κύριοι Εκπαιδευτικοί,

Αγαπητά Παιδιά και Αγαπητοί Γονείς, για την σημερινή ημέρα, που ξεκινά άλλη μια σχολική χρονιά, ευχόμασθε υγεία, δύναμη και Θεία Φώτιση, γόνιμη και δημιουργική, με πολλές επιτυχίες και ευόδωση όλων των στόχων και προσδοκιών σας.

Η φετινή, είναι μια σχολική χρονιά που έχει ήδη καταγραφεί στις σελίδες της ιστορίας, γιατί αποτελεί μια διαφορετική χρονιά που όμοια της δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά. Η πανδημία, η οποία επηρεάζει τον πλανήτη, ασφαλώς και έχει αντίκτυπο και στην σχολική κοινότητα, η οποία είναι ένα ενεργό (το πιο ενεργό) κύτταρο της κοινωνίας μας.
Ξεκινά μια δύσκολη σχολική χρονιά, μια χρονιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην ψυχή μας και είμαστε βέβαιοι ότι, με τη συνδρομή της επιστήμης, θα είναι η πρώτη και συγχρόνως τελευταία καθώς οι εξελίξεις για την εξεύρεση θεραπείας και εμβολίου, όπως όλοι έχουμε πληροφορηθεί, είναι ευοίωνες. Απλώς έως τότε και μέχρι να συμβεί το ευκταίο, πρέπει να τηρούμε απαρέγκλιτα τις οδηγίες των ειδικών για την τήρηση αποστάσεων, τη χρήση μάσκας, το πλύσιμο των χεριών μας και την χρήση αντισηπτικού. Kλείνουμε τα αυτιά μας στις φωνές, ευτυχώς, μιας μικρής μειοψηφίας και με σύνεση και νηφαλιότητα, ξεπερνούμε την δύσκολη συγκυρία, υγιείς και όρθιοι. Και όλα θα πάνε κατ' ευχήν.
Καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με Σοφία Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου