NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Οι αναπνευστήρες της ασυνεννοησίας

Συσκευές BiPAP | Santair.gr

Ναι  απο  την κ. Αναστασιάδου  &  Σειτανιώτη που  εδειξαν  υπευθυνότητα., ΟΧΙ από  τον  πατήρ  της  βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ,κ. Αγαθόπουλο,επαληθεύοντας   για  άλλη  μια  φορά  την  απίστευτη  οικογενειακή  κομματική  τους  εμπάθεια....

 

Ο Δήμος Κιλκίς πιάνεται από κάθε ευκαιρία για να ενισχύσει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αυτές τις κρίσιμες ώρες της πανδημίας.

Την στιγμή που άλλοι έβγαζαν τα όπλα για να πυροβολήσουν αδιακρίτως Διοίκηση, γιατρούς, νοσοκόμους, και ποιος ξέρει τι άλλο, η Διοίκηση Κυριακίδη συνέτασσε μελέτες και χορηγούσε υγειονομικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό στο Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της περιοχής.

Παρά τις γκρίνιες και τα διαδικαστικά η υγειονομική χορηγία ψηφίστηκε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.

Η δεύτερη παρτίδα της δημοτικής δωρεάς είναι αναπνευστήρες και Bpap, εξοπλισμός που θα δώσει πραγματική ανάσα στο Νοσοκομείο στο απευκταίο σενάριο της μαζικής νοσηλείας συνανθρώπων μας από Covid.

Αυτά τα υλικά όμως αντιμετωπίστηκαν με μια πολύ παράξενη τακτική από την παράταξη Αγαθόπουλου. Είπε ναι η εκπρόσωπός του όταν ετέθη το ζήτημα της προμήθειας αναπνευστήρων στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, στην ίδια Επιτροπή όμως που συνεδρίασε για δεύτερη φορά προκειμένου να κατακυρώσει το πρακτικό το ναι έγινε ξαφνικά παρών από τον επικεφαλής του ‘’Συμμετέχω’’. Το Δημοτικό Συμβούλιο προχθές σχεδόν ομόφωνα συναίνεσε υπέρ της αγοράς και διάθεσης των αναπνευστήρων στο Νοσοκομείο. Σχεδόν, γιατί ο Αγαθόπουλος επέμενε στο παρών του λέγοντας ότι το Νοσοκομείο έχει επτά Bpap που είναι αχρείαστα. Κατά την άποψή του βέβαια αφού άλλα λένε οι γιατροί – παθολόγοι του Νοσοκομείου. Μίζερη θέση και εχθρική προς το Νοσοκομείο και τις πραγματικές του ανάγκες. Ο άλλος σύμβουλος του ‘’Συμμετέχω’’ Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης υπερψήφισε την αγορά αναπνευστήρων.

Οι αναπνευστήρες διχάζουν την παράταξη του Αγαθόπουλου. Και το θέμα έχει και συνέχεια αφού η περιφερειακή σύμβουλος και ομογάλακτη πολιτικά του Αγαθόπουλου Έφη Ναβροζίδου υποστήριζε σε γραπτή μάλιστα παρέμβασή της ότι θα πρέπει να υποστηριχθεί με τέσσερις, παρακαλώ, φορητούς αναπνευστήρες το ίδρυμα για να καλυφθούν οι ελλείψεις. Ούτε μεταξύ τους δε μπορούν πλέον να συνεννοηθούν;;;

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου