NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Κ. ΣΙΩΝΙΔΗΣ: Υλοποιούμε με συνέπεια τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 
 
Θετικά απάντησε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας στο αίτημα που υποβάλαμε, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση της Πλατείας 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο ( άνω πλατεία), προϋπολογισμού 600.000€, όπου το Ταμείο έχει την κυριότητα.
 
Για το θέμα αυτό άλλωστε είχε προηγηθεί η συνάντηση του δημάρχου Κώστα Σιωνίδη και του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, με τον Διευθυντή του Τ.Ε.Θ.Α. στην Αθήνα στις 9 Μαρτίου 2021.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δεχθήκαμε την θετική εξέλιξη γιατί ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση ενός έργου που δικαιούται και αναμένει για πολλά χρόνια το Πολύκαστρο και για το οποίο η «Παιονία της Προόδου» είχε δεσμευτεί προγραμματικά.
Μετά από έντονες προσπάθειες της διοίκησης λύθηκε το πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς που εμπόδιζε οποιαδήποτε παρέμβαση στην πλατεία.
Το έργο αυτό αποτελεί κορυφαία επιλογή της διοίκησης για το Πολύκαστρο, έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021, έχει εξασφαλιστεί η πίστωση των 600.000€ και ξεκινά η πορεία δημοπράτησης του.
Η ανάπλαση της πλατείας σε συνδυασμό με την κατασκευή πλακόστρωτων πεζοδρομίων και τις στοχευόμενες παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους που θα ακολουθήσουν θα βοηθήσουν στην γενικότερη ανάπτυξη και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.
 
Δημοτική παράταξη
«Παιονία της Προόδου»
 
 Δήμος Παιονίας - Βιογραφικό Σημείωμα Δημάρχου Παιονίας
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου