NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Για όσους ακόμη (δυστυχώς) δεν πιστεύουν !!!


 (φωτογραφία μετά τον κορωναϊό)

 

Αγνώριστος ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: Ημουν δύο μήνες διασωληνωμένος - Εχασα 42 κιλά.

 


(φωτογραφία πριν τον κορωναϊό)



Η πολιτική είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Και επειδή είναι περίεργη και απαιτητική σε μέγιστο βαθμό πρέπει να γνωρίζεις ως άνθρωπος ότι κάποτε είσαι ψηλά και πέφτεις κάποια στιγμή ή καλύτερα γυρνάς απότομα στην κανονική σου ζωή ως ένας απλός άνθρωπος. 

Ομως όσο δύσκολη είναι η πολιτική και η ενασχόληση με αυτήν άλλο τόσο δύσκολο και εξόχως σημαντικό είναι να παραμείνεις άνθρωπος και να μην αλλοτριωθείς. Και να μην σε προσελκύσει και ξελογιαστείς η σειρήνα της εξουσίας. 

Κάναμε αυτή την εισαγωγή για να αναφερθούμε σε έναν πολιτικό ο οποίος έχει πολλά χρόνια που ασχολείται με τα κοινά και οι πολίτες τον έχουν τιμήσουν ξανά και ξανά γιατί ως φαίνεται - και έτσι είναι κατά τη γνώμη μας - σωστά του εναπόθεσαν τις ευθύνες να τους εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο επί μαρκόν.

Ο λόγος για τον Λάκωνα πολιτικό ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ο οποίος σεμνός και ταπεινός αποτελεί έναν πολιτικό που κατάφερε και παρέμεινε μακριά από τις προσκλήσεις των σειρήνων υπηρετώντας και τιμώντας πιστά τον όρκο που έδωσε για να υπηρετήσει την ελληνική κοινωνία.

Ο γιατρός στο επάγγελμα κ. Γρηγοράκος είχε την κακοτυχία να τον χτυπήσει ο φονικός ιός και να τον ταλαιπωρήσει τόσο που τον οδήγησε να απωλέσει 42 κιλά όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη του.

Τι πιο τρανή απόδειξη λοιπόν από αυτή την ανθρώπινη ιστορία που ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη παρά την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησε ο Σπαρτιάτης πολιτικός.

Του ευχόμασθε ολοψύχως όπως και σε όλους τους συναθρώπους μας ΥΓΕΙΑ και για τους αρνητές ακόμη και τους ... τσάμπα μάγκες που δεν ακολουθούν τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ.

Την εμπειρία του με τον κορωνοϊό μοιράστηκε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, πρώην υπουργός Υγείας.

«Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος», σημείωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος νόσησε βαριά.

Ο πρώην υπουργός αντιμετώπισε μια σειρά επιπλοκών, οι οποίες επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας του.

«Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ. Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια και η μεγάλη απώλεια κιλών. Έχασα 42 κιλά», είπε ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος λόγω αυτής της τεράστιας απώλειας κιλών δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια του.

«Μετά από τη νοσηλεία μου στη ΜΕΘ, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι μια τρομακτική εμπειρία».

Ο πρώην υπουργός, περιγράφοντας το πώς κόλλησε τον ιό, ανέφερε ότι παρά τις προφυλάξεις που έπαιρνε, δεν κατάφερε να γλιτώσει.

«Μπήκα σε καραντίνα. Μετά από 7 μέρες νόσησα βαριά, παρουσίασα πυρετό και διάφορα άλλα συμπτώματα».

Ο κ. Γρηγοράκος είναι πλέον καλά στην υγεία του και στέλνει το μήνυμα ότι «δεν πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία στον ιό να καθορίζει τη ζωή μας, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αντιμετωπίσουμε τον ιό».

«Πρέπει να έχεις μαζί σου το χέρι του Θεού», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τρομακτική ασθένεια και επεσήμανε ότι θα πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα και να κάνουμε «λίγο ακόμα υπομονή».

«Ας αφήσουμε το πρόσκαιρο και το εφήμερο, Πάσχα θα έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας να κάνουμε», κατέληξε ο κ. Γρηγοράκος, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ύπουλη ασθένεια και όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.


Πηγή: iefimerida.gr 

 



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

Προσωπικά Στοιχεία

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Γεννήθηκε στη Σπαρτιά Λακωνίας το 1953.
Οικογενειακή Κατάσταση:
Σύζυγός του είναι η Σοφία Ανδριτσοπούλου και έχουν δύο κόρες, τη Νάγια και τη Μαρκέλλα.
Επάγγελμα:
Ιατρός Πνευμονολόγος - Εντατικολόγος και Αναπληρωτής Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Σπουδές:
Το 1978 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τα έτη 1984-1986 μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α.
Ξένες γλώσσες:
Αγγλική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου