NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Βούιξε η Θεσσαλονίκη! Αυτός μένει έξω από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό


ΠΑΟΚ:
Ο ταλαιπωρημένος από τις διαδοχικές συμμετοχές με την Ισλανδία στα προκριματικά του Μουντιάλ και τα ταξίδια Σβέριρ Ίνγκασον θα μείνει πιθανότατα εκτός ενδεκάδας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο (15:00).

 

 

«Επέστρεψαν ο Βιεϊρίνια και ο Καγκάβα, ενώ οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ανέβασαν την αυτοπεποίθησή τους. Σήμερα αναμένονται ο Κρμέντσικ, ο Σφιντέρσκι και ο Ίνγκασον, πράγμα που σημαίνει πως θα μπουν αύριο και θα πάνε με μια προπόνηση στο ντέρμπι. Ο Ισλανδός έχει τρία 90λεπτα με την εθνική του ομάδα και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί εν όψει του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.


Έτσι, επιγραμματικά, μια πιθανή σύνθεση αποτελείται από τους εξής παίκτες: «Ο Πασχαλάκης στο τέρμα, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Μπάμπα στην άμυνα, ξανά τριάδα στο κέντρο με τους Σβαμπ και στην επίθεση Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ελ Καντουρί», ενώ πρόσθεσε πως «… θα είναι ένα τεστ χαρακτήρα για τον Ουάρντα πώς θα διαχειριστεί ότι μένει εκτός ενδεκάδας».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου