NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ;

Φουριόζος μπήκε ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ Θ.Ζαγοράκης και όπως επικαλούνται δημοσιεύματα πανελληνίων μέσων ενημέρωσης η πρώτη κίνηση είναι η επιστροφή στα της εθνικής ποδοσφαίρου δύο πρώην παικτών.

 

Ο λόγος για τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά που η παρουσία τους κρίνεται εκ των ων ουκ άνευ σημαντική σε μια περίοδο που η ΕΘνική έχει έλλειψη από παίκτες προσωπικότητες όπως είναι οι δυο πρώην διεθνείς.

Παίκτες οι οποίοι έχουν εμπειρία και παραστάσεις από διεθνή πρωταθλήματα και η προσφορά τους θα δώσουν περισσότερη σιγουριά και νέους άσσους στο μανίκι του προπονητή Φαν Σχιπ ο οποίος δεν θα είχε και καμιά αμφισβήτηση εάν τους είχε μαζί του στο ξεκίνημα των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2022.

Τώρα που η γκέλα στο γήπεδο της Τούμπας με τη Γεωργία έφερε πάλι στενοχώρια και κατήφεια στα ποδοσφαιρικά στέκια και στην νέα ηγεσία του υπό τον Θ.Ζαγοράκη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Εμείς ευχόμαστε να είναι θετική η κατάληξη ώστε οι δυο σημαντικοί αυτοί ποδοσφαιριστές να στελεχώσουν και πάλι την αγαπημένη όλων των Ελλήνων εθνική μας ομάδα. 

 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου