NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ : Επιστρέφουμε!!!


 

"ΑΙΑΣ" Κιλκίς - ΚΔΑΠ "ΑΙΑΣ": Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά

 

Η στιγμή που περιμέναμε για τα παιδιά μας επιτέλους πλησιάζει. Μετά την πολύμηνη παύση μας σας ενημερώνουμε για την επανέναρξη των αθλητικών μας δραστηριοτήτων στις 17/05/2021. 

Για το κάθε άθλημα θα ενημερωθούν προσωπικά οι γονείς από τους προπονητές και τους εφόρους μας, όπως και για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν. Όσον αφορά την επαναλειτουργία του ΚΔΑΠ μας, βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από την ΕΕΤΑΑ. Με πολλή χαρά, ενέργεια και διάθεση ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά.
 
 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

 

Σε αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 8.5.21 στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρείας, ο Κυριάκος Σαχπεκίδης τερμάτισε τρίτος στον δρόμο 5000μ. με 18.58.49, ενώ ο Σωτήρης Τσιώτρας πρώτευσε στον ακοντισμό με 51,86μ.

Εξ άλλου στους αγώνες του τρίτου προκριματικού ομίλου την ίδια ημέρα στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου σταδίου της Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Παυλίδης που προσφάτως ισοφάρισε την πανελλήνια επίδοση εφήβων τα πήγε πολύ καλά με τον δίκιλο δίσκο της κατηγορίας ανδρών, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με 46μ.

 

Ανακοίνωση του Α.Σ. "ΑΙΑΣ" Κιλκίς 

και του ΚΔΑΠ "ΑΙΑΣ"

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου