NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ακρως επικίνδυνη η κατάσταση, πολύ άσχημα τα νέα


 

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ. ΔΙΑΧΥΤΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΕΑ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.

ΤΟ 4ο ΚΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ.

10 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ Ν.ΚΙΛΚΙΣ, 3.109 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

 

 


 

 

 

Μια δύσκολη ακόμη χρονική περίοδο αναμένεται να περάσει και να ζήσει ξανά και ξανά ο νομός μας μετά και τη χθεσινή εκτίναξη κρουσμάτων όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

10 τα κρούσματα που γνωστοποιήθηκαν χθες απόγευμα και όπως κι αν το δει κανείς ήδη το μέτωπο της πανδημίας στο Κιλκίς ανεβάζει δυστυχώς και πάλι στροφές με το αύριο να είναι και πάλι δύσκολο καθώς είναι νωπές οι στιγμές που πέρασε ο τόπος μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ηδη με τα δέκα νέα κρούσματα ο νομός Κιλκίς αυτομάτως περνάει και πάλι στις χειρότερες θέσεις πανελληνίως και πλέον όλα είναι ανοιχτά με άγνωστο το τι θα επακολουθήσει.

Οι εμβολιασμοί, που είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας για την αντιμετώπιση του φονικού ιού που ταλανίζει την υφήλιο εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, και στο Κιλκίς παρουσιάζουν μια ύφεση αλλά ελπίζουμε όλες και όλοι να σκεφτούν λογικά και να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους γιατί εμβόλια υπάρχουν σε επάρκεια αλλά η κακή νοοτροπία και η ανευθυνότητα έχουν επικρατήσει στους κόλπους της κοινωνίας.

Συν η παρουσίαση και διασπορά δεκάδων ανούσιων και άσχετων εντελώς πληροφοριών και φημών που έχει ποτίσει, κατακλείσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ειδήμονες και ιατρούς άνευ πτυχίου, ιατρούς του καναπέ, είναι μια εικόνα που έχει ωθήσει, τόσο ως νομός όσο και ως χώρα, να κρατάμε τα σκήπτρα της ανοησίας (συγνώμη) σε επίπεδα χρυσού μεταλλίου.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτό τον τόπο είναι η μόνη οδός που θα μας οδηγήσει στη σωτηρία από κάθε κακό γιατί καλά είναι τα κοινωνικά δίκτυα και η ταχύτατη διάδοση της πληροφορίας αλλά τα νούμερα εν προκειμένω της καταστροφής από το θάνατο που έχει φέρει η πανδημία μέχρι σήμερα είναι τραγικός. Και αυτό και μόνο είναι το ατράνταχτο στοιχείο που δεν επιδέχεται ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση. 

Οι συνέπειες και οι απώλειες γνωστών συνανθρώπων μας εδώ στο Κιλκίς και τα χιλιάδες κρούσματα δεν σημαίνουν, δεν νουθετούν κανέναν στον τόπο αυτό; Τι άλλο θέλουν οι αυθεντίες και οι ξερόλες πια; Οι συντριπτικοί αυτοί αριθμοί όσο και φονικοί δεν φτάνουν να αποδείξουν τα αυτονόητα; Οπου αυτονόητα ο μόνος δρόμος είναι η εφαρμογή για την οριστικοποίηση του ραντεβού εμβολιασμού μας και φυσικά η πιστή τήρηση όλων των γνωστών πια υγειονομικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωναϊού : σχολαστικό πλύσιμο χεριών, χρήση αντισηπτικών, όχι συγχρωτισμοί, φοράμε μάσκα κ.λπ.

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

 

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

 

 


       

      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου