NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ξέφυγε η κατάσταση


Η κακή μας νοοτροπία και η ελαφρότητα που έχουμε πάρει το θέμα της πανδημίας οδηγήσε και πάλι τον νομό Κιλκίς στους επικίνδυνους δρόμους και τα αποτελέσματα δεν άργησαν. 23 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν στη χθεσινή ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας και πλέον η κατάσταση έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη.

Σε συνδυασμό με την μη προσέλευση πολλών συνανθρώπων μας στα εμβολιαστικά κέντρα για να λάβουν τις δύο δόσεις των εμβολίων οδηγούμαστε πια με μαθηματική ακρίβεια στον ... γκρεμό καθώς η πανδημία με την αντιμετώπιση που έχουμε καιροφυλακτεί και μόλις βρει πρόσφορο έδαφος φουντώνει ξανά. 

Εστω και τώρα καλό είναι να συνέλθουμε και να βάλουμε μυαλό γιατί ο νομός μας έχει πληρώσει πολύ ακριβά την υπόθεση κορωναϊός και είναι κρίμα να ξαναζήσουμε όλα όσα έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν από το οποίο όπως δείχνει προς στιγμήν η εικόνα δεν έχουμε μάθει, δεν έχουμε διδαχτεί τίποτε.

Παράκληση για τήρηση των μέτρων, φοράμε μάσκα, δεν συγχρωτιζόμαστε, αποφεύγουμε περιττές μετακινήσεις όταν δεν είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο, πλένουμε τα χέρια μας, χρησιμοποιούμε αντισηπτικά και γενικά μένουμε ασφαλείς και μπαίνουμε άμεσα στην ειδική εφαρμογή για να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού εμβολιασμού μας γιατί η μόνη Σωτήρια οδός είναι η λήψη των δόσεων του εμβολίου.

Κορωνοϊός (4/8/2021): 

2.856 νέα κρούσματα 

(23 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 

16 θάνατοι και 

192 διασωληνωμένοι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου