NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΕΠΣ Κιλκίς: Αγώνας να βρεθούν λύσεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο



Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, στον χώρο του θεάτρου, του λόφου Κιλκίς με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η πρώτη Γενική Συνέλευση με πρόεδρο τον Κώστα Πάταρα. 


Καθώς υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία, προχώρησε η διαδικασία και υπήρξε ομόφωνη η έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.
Ο νέος πρόεδρος έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες σχετικά με το ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και τις επανεκδόσεις δελτίων, τις προσπάθειες που κάνει να δοθεί λύση καθώς και την οικονομική στήριξη προς τα σωματεία , με ομόφωνη απόφαση  του Δ.Σ. μείωση της ετήσιας συνδρομής στα 20 ευρώ και κατάργηση του παράβολου συμμετοχής, ενώ το κόστος για την επανέκδοση των δελτίων θα το αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Επίσης την προμήθεια 4 απινιδωτών  για τις ανάγκες της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ από χορηγίες. 
Οι χορηγοί θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση και των υπολοίπων, έως την έναρξη των διοργανώσεων.
Το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι ο μεγάλος βραχνάς των ομάδων, αλλά και εδώ ο νέος πρόεδρος κάνει προσπάθειες, μαζί με τους περισσότερους προέδρους των Ενώσεων να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τα σωματεία καθώς είναι ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και όλους τους επαγγελματικούς φορείς και όχι μόνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 
Παρών στη συνέλευση ήταν και ο απελθών πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βασίλειος Χατζηαποστόλου που ευχαρίστησε τα σωματεία για την στήριξη του  όλα αυτά τα 40 χρόνια του στην προεδρία. 
Ο πρόεδρος των προπονητών της Ε.Π.Σ. Κιλκίς Νίκος Παπαδόπουλος και αυτός με την σειρά του υποσχέθηκε να βοηθήσουν τα σωματεία σχετικά με όσα αφορούν τους προπονητές για το Μητρώο.

Πηγή: omiloskilkis.blogspot.com

1 σχόλιο: