NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ημερομηνία - Ορόσημο η 28η Σεπτεμβρίου 2021

 

 

Η φωτογραφία σταθμός του πρωθυπουργού ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στο Παρίσι για την συμφωνία που θα μείνει στην ιστορία με την Γαλλία και τον Πρόεδρο ΕΜ.ΜΑΚΡΟΝ.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σταθερά και με χαμηλούς τόνους αποδεικνύει πόσο σοβαρός και τυπικός ηγέτης είναι επιβεβαιώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο γιατί οι Ελληνίδες και οι Ελληνες τον εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό να τους κυβερνά.

Ο ελληνικός λαός έχει γνώση και θύμηση και μπορεί και συγκρίνει το άλλοτε και το τώρα, το πριν και το σήμερα, αναγνωρίζοντας ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες σε πολλά πεδία ταυτόχρονα η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται όρθια και δυναμώνει την Πατρίδα μας σε κάθε τομέα.

Καθιστώντας την Ελλάδα μια ισχυρή και υπολογίσιμη δύναμη με την οποία μπορείς να συνεννοηθείς και να διατηρείς δεσμούς και συμμαχίες που είναι πολύτιμες στο διεθνές στερέωμα.

Πολλά συγχαρητήρια στον Ελληνα Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση για την δουλειά και τις επιτυχίες της. Μας κάνει υπερήφανους ως Ελληνες και σηκώνει ψηλά την Πατρίδα μας και την γαλανόλευκη σημαία της. 

Και συνεχίζουμε ...  ακόμη για λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου