NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Δυστυχώς και πάλι γεμίζει το Νοσοκομείο με ασθενείς covid - 19



Oταν δεν έχουμε λογική και νου και όταν δεν μαθαίνουμε από τα όσα γίνονται γύρω μας αγνοώντας την πραγματικότητα το κακό έρχεται και δεν κοιτά χωρίς καμιά διάκριση.

Αν δεν προσέξεις θα την πατήσεις. Και πολύ περισσότερο αν δεν λάβεις σοβαρά το θέμα που ακούει στο όνομα πανδημία και δίνεις βάση στα λεγόμενα των ιολόγων και ιατρών του πληκτρολογίου και του καναπέ που συμβουλεύουν (τρομάρα τους) να μην εμβολιασθεί ο γενικός πληθυσμός συν τις θεωρίες φαντασίας κάποιων ιερωμένων τότε μάλλον θα την πληρώσεις.

Ο εμβολιασμός είναι η μόνη οδός και ότι κι αν λέγεται και ακούγεται είναι ΑΚΥΡΟ παντελώς και χωρίς καμιά άλλη συζήτηση.

Τρανή απόδειξη η είσοδος στην κλινική covid του νοσοκομείου Κιλκίς όπου ήδη φιλοξενούνται εκεί περί τους 18 ασθενείς εκ των οποίων οι 17 είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ.

Αυτό τα λέει όλα και ουδέν σχόλιο αμφιβολίας και αμφισβήτησης. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει τίποτα γιατί πρέπει να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί εκεί όπου πρέπει να τρέξουμε καθώς δεν περιποιεί τιμή για έναν νομό όπως το Κιλκίς να μην έχει κατανοήσει ακόμη και τώρα το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί η πανδημία. Εχοντας το τραγικό παράδειγμα της απώλειας δεκάδων ζωών γνωστών συναθρώπων μας που χάθηκαν εξαιτίας του φονικού ιού.

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου