NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς Δ. Μικρού στον Δήμαρχο και στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς


Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς Δ. Μικρού στον Δήμαρχο και στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς Δημήτρης Μικρός.

 

Ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης συνεχάρη και διά ζώσης τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε να έχουν μια ουσιαστική συνεργασία που να υπηρετεί την προστασία του πολίτη και να εμβαθύνει το αίσθημα ασφάλειάς του στο δημόσιο χώρο.

Στην συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξε μια πρώτη ενημέρωση για ζητήματα αστυνόμευσης και τροχαίας στην περιοχή του Δήμου Κιλκίς

 

Στον Αντιπεριφερειάρχη

        Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Δημήτρη Μικρό υποδέχθηκε σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

        Η εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς πραγματοποιήθηκε έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

        Ο κ. Βεργίδης καλωσόρισε τον κ. Μικρό, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, τού ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο του και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Π.Ε. Κιλκίς στο έργο που επιτελεί η αστυνομία.

        Στη διάρκεια της συνάντησής τους, οι δύο πλευρές συζήτησαν τα θέματα στα οποία επικεντρώνεται η συνεργασία τους και επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδό της. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση – όπως επισημάνθηκε – θα συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου