NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ανδρίτσος: « Στις ψευδείς ειδήσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Δημητρίου Αγαθόπουλου»Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος εαν δεν ανακαλέσει

 

Ανδρίτσος: «Απάντηση στις ψευδείς ειδήσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Δημητρίουy Αγαθόπουλου»

Είναι σαφές ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Αγαθόπουλος, ενόψει και του συνεδρίου το κόμματός του, επιλέγει τη «λάσπη» κατά του Γ.Ν. Κιλκίς και του Διοικητή προσωπικά για να επιδείξει αντιπολιτευτικό έργο, αφήνοντας υπονοούμενα για την πανδημία, ενώ ουδέποτε μπήκε στον κόπο να ζητήσει από τη Διοίκηση τα επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των νοσηλειών και των εξιτηρίων των κλινικών covid.

Είναι προφανές και αυταπόδεικτο ότι τα νούμερα που εμφανίζει δεν συνδέονται με τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο.

Η ρητορική των θανάτων μέσω της οποίας επιλέγει να αντιπολιτευθεί τον οδηγεί στην εκφορά ψευδών ειδήσεων που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχία και φόβο στους πολίτες και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη τους στη δημόσια υγεία, πράξεις για τις οποίες επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας και καλούμε τον Δημ. Αγαθόπουλο να ανακαλέσει.

Όσον αφορά τις θέσεις των ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο Κιλκίς, πέραν του ότι η διοίκηση έχει απαντήσει επανειλημμένως σε παλαιότερα δελτία τύπου με αναλυτικά στοιχεία, προτείνουμε στον Δ. Αγαθόπουλο να διαβάσει με προσοχή τον Οργανισμό του Γ.Ν. Κιλκίς για να πληροφορηθεί ορθά πόσες θέσεις προβλέπονται ανά ειδικότητα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου