NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Δήμο Κιλκίς για τη στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

 

Συγκέντρωση τροφίμων από τον δήμο Κιλκίς


Κίνητρο είναι πάντα η αγάπη και οι φιλόδωρες ενέργειές της γίνονται σταθμός γνήσιας χαράς για οικογένειες και μοναχικούς συνανθρώπους μας που δεν έχουν δυνάμεις οικονομικές για το πασχαλινό τραπέζι.

Με κίνητρο την κοινωνική προσφορά ο Δήμος Κιλκίς συγκεντρώνει και φέτος τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου την περίοδο του Πάσχα.

Όσοι πολίτες, τοπικοί φορείς και επιχειρήσεις επιθυμούν να συνεισφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μπορούν να προσέλθουν στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς όπου και θα συγκεντρώνονται τα ακόλουθα επισιτιστικά είδη:λάδι,αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια, κριθαράκι, όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), σάλτσες, γάλα, κασέρι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, ξύδι, λεμόνι.   

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται από αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, από τις 9:00 έως τις 14:00.

Τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου, με την αδιάλειπτη φροντίδα των εθελοντών, προσφέρουν καθημερινά ζεστό φαγητό σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου