NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Νέα «βόμβα» Μαντζουράνη: «Οι 10 κατηγορούμενοι για τη Novartis ήταν εξαρχής αθώοι!»

 ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ 



Λίγες μέρες μετά την παραδοχή του ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τις υποκλοπές αλλά μόνο μαρτυρίες, ο Γιάννης Μαντζουράνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, είπε

ευθέως ότι οι κατηγορίες και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα τέθηκαν στο αρχείο, «που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν εξαρχής αθώοι». Ερωτηθείς σχετικά με το τι είχε γραφτεί και ειπωθεί για την υπόθεση, όπως η κατηγορία ότι «τα παίρνουν από τροχήλατες βαλίτσες», ο στενός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα πέταξε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας πως «αφορά τις εφημερίδες και τα ΜΜΕ που τα έλεγαν και τα έγραφαν».

 Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «και τι σας διαβεβαιώνει ότι δεν είναι και τώρα έτσι;» ο δικηγόρος απάντησε: «Ακούστε, δεν με διαβεβαιώνει τίποτα. 

Για αυτό είναι η εισαγγελική αρχή και η ανακριτική αρχή αρμόδιες για να διασταυρώσουν τα όσα λένε οι προστατευόμενοι μάρτυρες».

 «Ο κάθε μάρτυρας μπορεί να λέει αλήθεια, μπορεί να λέει και παραμύθια», κατέληξε ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Γίνεται λοιπόν σαφές ότι ο κ. Μαντζουράνης όχι μόνο παίρνει σαφείς αποστάσεις από τις περίφημες καταγγελίες περί των υποκλοπών, αλλά ανασκευάζει και τα λεγόμενά του περί τριών τεσσάρων μαρτύρων που ξέρουν αλλά χρειάζονται πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. 

Η τελευταία του φράση, ότι μπορεί να λένε και παραμύθια, γκρεμίζει πλήρως το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ περί «σκανδάλου παρακολουθήσεων» και αποδεικνύει ότι στοιχεία δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου