NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Δωρεάν ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στους πολίτες με τη συμβολή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς

 


 Με στόχο την πρόληψη των ψυχικών διαταραχών και την προαγωγή της ψυχικής υγείας  και της ποιότητας ζωής  το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας ενεργοποιεί υπηρεσίες  ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης που θα παρέχονται δωρεάν στους πολίτες.

 Οι προσφερόμενες υπηρεσίες αφορούν  κάθε δημότη/κάτοικο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικο-οικονομικής, θρησκευτικής  ή άλλης διάκρισης, που αντιμετωπίζει προσωπικές ή οικογενειακές δυσκολίες.

Θα παρέχονται υπηρεσίες  ψυχολογικής υποστήριξης σε ατομικό, οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο που καλύπτουν θέματα όπως  δυσκολίες στις σχέσεις γονέων- παιδιών,  προβλήματα επικοινωνίας στην οικογένεια, συναισθηματικές δυσκολίες, διαζύγιο, διαχείριση κρίσεων στην οικογένεια, ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων κ.α.            

Επιπλέον, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να αναπτύξει προγράμματα ψυχοεκπαίδευσης για ενήλικες, βιωματικές ομάδες γονέων καθώς και συνεργατικές δράσεις με τοπικούς φορείς και με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με την ψυχολόγο Βασιλική Μπογιατζάκη για ραντεβού τις ώρες 08:00 - 14:30 (τηλ. επικοινωνίας 2341352287).

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται σε κτήριο του Δήμου Κιλκίς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με απόλυτη εχεμύθεια και αυστηρή τήρηση του απορρήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου