NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Προσλήψεις εβδομήντα (70) Σχολικών Καθαριστών- Καθαριστριών στον Δήμο Κιλκίς

 


Ο Δήμος Κιλκίς ανακοινώνει την πλήρωση εβδομήντα (70) θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού των σχολικών μονάδων του κατά το διδακτικό έτος 2023 – 2024.

Από τις προκηρυσσόμενες θέσεις οι τριάντα οκτώ (38) είναι μερικής απασχόλησης 5,5 ωρών και οι υπόλοιπες τριάντα δύο (32) είναι μερικής απασχόλησης 3,5 ωρών. 

Οι ενδιαφερόμενοι -ες καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση με αριθ.16641/27-7-2023 η οποία διατίθεται σε μορφή PDF και DOC στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου (www.e-kilkis.gr)  και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ka.sxol@dhmoskilkis.gr από την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 7 Αυγούστου (ώρα 23:59).  

Μαζί με την αίτηση υποβάλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται  υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Αναλυτικές οδηγίες για την συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων βρίσκονται στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr ( Γενικά > Επικαιρότητα > Ενημέρωση Πολιτών > Προκηρύξεις – Διακηρύξεις).

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Κιλκίς. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου