NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με τον Δημήτρη Κυριακίδη ο Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης

 

Ο Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης συνεχίζει δυναμικά με τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη την αυτοδιοικητική προσπάθεια να ανεβάσουν Μπροστά το

Κιλκίς και τα χωριά του Δήμου Κιλκίς σε αναπτυξιακές υποδομές και έργα που έχει ανάγκη ο τόπος, και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης

Ο Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης γεννήθηκε στο Μεταξοχώρι και είναι γεωργοκτηνοτρόφος. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1998 ως Κοινοτάρχης στην Κοινότητα Τερπύλλου (2010 – 2019) και ως κοινοτικός σύμβουλος (1998 – 2010). Ανέπτυξε έντονη αγροτοσυνδικαλιστική δράση στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Κιλκίς του οποίου ήταν Αντιπρόεδρος ενώ διετέλεσε Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς. Σε πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής σε πολλές αθλητικές ομάδες της περιοχής.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης της Δημοτικής Παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και από τότε ασκεί καθήκοντα Αντιδημάρχου Ορεινής Αγροτικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας.

Είναι έγγαμος με την Όλγα Ξανθοπούλου και έχουν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου